Turbogist

Prijslijst

Inloggen klanten

Sitemap


Dorpstraat 103
5595 CG    Leende
routebeschrijving

Telefonische Helpdesk is nu gesloten

Afhaalservice is nu geopend

Klik hier voor onze openingstijden


040 - 843 9577
info@turbogist.nl

Turbogist.nl is een onderdeel van Noten Tweewielers


OK


  

Mijn Winkelwagen
0 product(en)
€ 0,00
bekijk winkelwagen

Bakbenodigdheden
Bierbereiding
Cadeaubonnen
Geschenken
Inpakservice
Keuken en Inmaak
Komboechabenodigdheden
Kruiden en Specerijen
Likeur / distilleren
Wijnbereiding
Afvulmachines
Beginnerspakketten
Boeken: wijnmaken, druiventeelt
Filtreerapparatuur, filters en trechters
Fruitverwerking en toebehoren
Gistkappen, rubber stoppen, slangen etc
Gistvoedingszouten
Glaswerk en Apparatuur voor labo-onderzoek
Hevel- en bottelapparatuur
Kapsules en afwerking
Kelder en baraccessoires
Klaringsmiddelen
Kurk- en Ontkurkapparaten
Kurken
Mandflessen, plastic vaten, houten tonnen, etc
Meetinstrumenten
Ontsmettingsmiddelen en Reinigingsmiddelen
Slangen / PVC darm
Smaak en Kleurverbeteraars
SPEIDEL vaten, tanks en toebehoren
Spoel- en Reinigingsapparatuur
Stabilisatoren
Suikers
Trolley's
Watersloten
Wijnflessen
Wijngisten
Korrelgisten BIOFERM
Korrelgisten ERBSLOH
Korrelgisten KITZINGER
Korrelgisten MAURIVIN
Overige gisten+toebehoren
Vloeibare wijngisten
Zuren, ontzuurders en enzymen
Zuivelbereiding

Inloggen (klanten)
Uw e-mailadres:

Wachtwoord:

inloggen

wachtwoord vergeten?
registreren als klant

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties?

inschrijven

Turbogist
K.v.K. 70480710

Adres
Dorpstraat 103
5595 CG Leende
routebeschrijving

Contactgegevens
Tel: 040 - 843 9577
E-mail: info@turbogist.nl

Online betalen mogelijk

biostart bianco SK3 vr 1.000 l

  afdrukken
HomeWijnbereidingWijngistenOverige gisten+toebehorenbiostart bianco SK3 vr 1.000 l
Artikelnummer: 15.001.311.0

Hooggeconcentreerde gevriesdroogde cultuur voor malolactische vergisting. Voldoende voor 1.000 liter wijn.

Gebruiksadviezen: toe te voegen juist na de alcoholische gisting. Totaal SO2 = max. 30 mg/liter, vrij SO2 = max. 10 mg/liter, restsuiker = < 4 gr/ liter, pH-waarde: > 3.0 pH, temperatuur: > 15°C.

 









Wanneer en hoe een appel-melkzuurgisting uitvoeren?

Een appel-melkzuurgisting doorvoeren heeft vele voordelen. De melkzuurbacteriën hebben echter hele andere omgevingsvereisten dan gisten. Om een appel-melkzuurgisting goed en vlot te laten verlopen zijn er een aantal belangrijke factoren waarmee men best rekening houdt: Zo wordt de appel-melkzuurgisting best net voor het einde van de alcoholische vergisting opgestart (restsuiker < 4 g/l). Het vrij SO2 gehalte mag maximaal 10 mg/liter bedragen en het totaal SO2 gehalte maximaal 30 mg/liter. De pH-waarde van de wijn moet minimaal 3,1 of hoger zijn en het alcoholgehalte mag maximaal 13% vol. bedragen. Tot slot is ook de temperatuur van de wijn erg belangrijk: 17°C of meer. De gevriesdroogde culturen worden op voorhand al roerend opgelost in een ruime hoeveelheid (ong. 10-20 x het gewicht poeder) water van 25°C. Af en toe roeren en na een half uur toevoegen aan de te behandelen wijn.



Turbogist.nl prijs:€ 53,65(incl. B.T.W.)



   Bestellen



Heeft u nog een vraag over biostart bianco SK3 vr 1.000 l?

Voornaam - achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Vul de code in:
Vraag: