Turbogist

Prijslijst

Inloggen klanten

Sitemap


Dorpstraat 103
5595 CG    Leende
routebeschrijving

Telefonische Helpdesk is nu geopend

Afhaalservice is nu geopend

Klik hier voor onze openingstijden


040 - 843 9577
info@turbogist.nl

Turbogist.nl is een onderdeel van Noten Tweewielers


OK


  

Mijn Winkelwagen
0 product(en)
€ 0,00
bekijk winkelwagen

Bakbenodigdheden
Bierbereiding
Cadeaubonnen
Geschenken
Inpakservice
Keuken en Inmaak
Komboechabenodigdheden
Kruiden en Specerijen
Likeur / distilleren
Wijnbereiding
Afvulmachines
Beginnerspakketten
Boeken: wijnmaken, druiventeelt
Filtreerapparatuur, filters en trechters
Fruitverwerking en toebehoren
Gistkappen, rubber stoppen, slangen etc
Gistvoedingszouten
Glaswerk en Apparatuur voor labo-onderzoek
Hevel- en bottelapparatuur
Kapsules en afwerking
Kelder en baraccessoires
Klaringsmiddelen
Kurk- en Ontkurkapparaten
Kurken
Mandflessen, plastic vaten, houten tonnen, etc
Meetinstrumenten
Ontsmettingsmiddelen en Reinigingsmiddelen
Slangen / PVC darm
Smaak en Kleurverbeteraars
SPEIDEL vaten, tanks en toebehoren
Spoel- en Reinigingsapparatuur
Stabilisatoren
Suikers
Trolley's
Watersloten
Wijnflessen
Wijngisten
Zuren, ontzuurders en enzymen
Zuivelbereiding

Inloggen (klanten)
Uw e-mailadres:

Wachtwoord:

inloggen

wachtwoord vergeten?
registreren als klant

Volg ons op Facebook

Nieuwsbrief
Wilt u op de hoogte blijven van de laatste acties?

inschrijven

Turbogist
K.v.K. 70480710

Adres
Dorpstraat 103
5595 CG Leende
routebeschrijving

Contactgegevens
Tel: 040 - 843 9577
E-mail: info@turbogist.nl

Online betalen mogelijk

'la vinification' foulonneau

  afdrukken
HomeWijnbereidingBoeken: wijnmaken, druiventeelt'la vinification' foulonneau
Artikelnummer: 15.028.024.8

auteur: Christian Foulonneau
taal: frans
blz.: 200


3de editie 2009. Een boek bestemd voor de zowel de gevorderde hobbyist als de professionele wijnmaker. Dit boek beschrijft op systematische wijze de principes van de technieken voor wijnbereiding. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de basiskennis zonder de menselijke factor (de interventie van de wijnmaker) te vergeten. Deze derde editie is bijgewerkt en er werd ook een hoofdstuk toegevoegd over het etiketteren van flessen.

Inhoud:

Van wijnstok tot wijn

De druif, structuur en chemische samenstelling
De gisting
De know-how van de wijnmaker

De lokalen en het wijnmateriaal
Verbeteren van de wijnoogst. Bestanddelen uit de druiven halen
Het wijn maken

Maken van rode wijn
Maken van witte wijn
Maken van rosé wijn
Speciale wijnbereidingen
De basisregels voor het conserveren van de wijn
De analytische controle van wijnen
Het etiketteren van wijnen en de etiketten

Turbogist.nl prijs:€ 42,12(incl. B.T.W.)



   Bestellen



Heeft u nog een vraag over 'la vinification' foulonneau?

Voornaam - achternaam:
E-mail:
Telefoon:
Vul de code in:
Vraag: